رجایی در اخطار قانون اساسی:

طرح تأمین غیر نقدی مطالبات پیمانکاران به محیط زیست لطمه می زند

رئیس کمیسیون کشاروزی، آب و منابع طبیعی، طرح نحوه تأمین غیر نقدی مطالبات پیمانکاران پروژه های عمرانی حمل و نقل و فاضلاب را منجر به آسیب جدی به محیط زیست دانست.

طرح تأمین غیر نقدی مطالبات پیمانکاران به محیط زیست لطمه می زندبه گزارش خبرگزاری خانه ملت، عباس رجایی در نشست علنی امروز (سه شنبه 30 مهرماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی دو فوریت طرح نحوه تأمین غیر نقدی مطالبات پیمانکاران پروژه های عمرانی حمل و نقل آب و فاضلاب، در اخطاری با استناد به اصل 50 و بند 9 اصل 43 قانون اساسی، افزود: این طرح به معنای آن است که همه مراتع و حواشی آن به ویژوه جنگل ها به تاراج گذاشته می شود که در این صورت محیط زیست و کشاورزی دچار مشکلاتی می شود.

نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متأسفانه بحث مطالعه شده ای در این رابطه وجود ندارد؛ به عنوان مثال پیمانکاری که راهی را ساخته است اگر بخواهیم اراضی اطراف این راه را در اختیار وی بگذاریم بدون شک تعرض به تمامی جنگل ها و مراتع می شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم تأکید کرد: من خواستار رأی نیاوردن این گونه طرح ها هستم زیرا باعث تخریب جنگل ها و محیط زیست می شود.

محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر بحث کلیات این طرح مطرح شده و اگر دو فوریت آن رأی آورد لازم است در کمیسیون بررسی بیشتری شود./