مدیر ندامتگاه قزلحصار:

ملاقات به زندانی از تکرار جرم جلوگیری می کند

مدیر ندامتگاه قزلحصار گفت: ندامتگاه قزلحصار در یک ماه گذشته تعداد 9459 مورد ملاقات کابینی، حضوری و خصوصی به خانواده مددجویان اعطاء کرده است.

yum7,-1.jpg

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسینی اظهار کرد: اعطای ملاقات به مددجویان تأثیر بسزایی در کاهش جرائم و تخلفات دارد و کاهش تخلفات زمینه برخورداری از بخشنامه و دستورالعمل می‌شود.

وی بیان کرد: اگرچه ارائه خدمات قضایی یک عامل پیشگیرانه از تکرار جرم توسط مجرم محسوب می‌شود؛ بنابراین هرگونه تدبیر و راهکار معقول و منطقی که به اهداف سازمانی کمک کند در نظام زندانبانی مورد توجه قرار می‌گیرد.

حسینی گفت: از آنجایی که اعطای ملاقات می‌تواند جرایم و تخلفات داخل زندان را بکاهد لازم است مسئولان در زمینه ایجاد امکانات و تسهیل استفاده از ملاقات را برای افراد واجد شرایط فراهم نمایند.

وی ملاقات را در ایجاد و تقویت بخشی نگرش‌های مثبت در زمینه جرایم و تخلفات داخل زندان موثر دانست وافزود: می‌توان استنباط نمود که با تدبیر و ایجاد زمینه نگرش‌های مثبت در زندانیان، بتوان آنها را برای اصلاح و تادیب از شرایط زندان و نهایتاً بازگشت به جامعه آماده نمود.

گفتنی است در ماه گذشته تعداد 8577 مورد ملاقات کابینی ، تعداد 388 مورد حضوری و تعداد 494 مورد ملاقات خصوصی به مددجویان ندامتگاه قزلحصار اعطاء گردید.