مدیرکل امور بانوان استانداری کرمانشاه:

مدیران حق ندارند در اجرای قانون «افزایش مرخصی زایمان» سلیقه ای عمل نکنند

3807.jpgنسرین بهادری در گفت‌وگو با خبرنگار«زنان» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه کرمانشاه، با اشاره به اهمیت سلامت زنان در راستای تامین سلامت جامعه، خاطرنشان کرد: شادابی زنان می‌تواند موجب نشاط و شادابی جامعه و در نتیجه تامین سلامت تمامی افراد جامعه شود.

بهادری به شعار امسال هفته سلامت زنان مبنی بر اینکه «فردا دیر است، سلامت زنان را جدی بگیریم» اشاره کرد و افزود: این شعار نشان می دهد که سلامت زنان باید از هم اکنون مورد توجه جدی مسئولین قرار گیرد تا بتوان سلامت عمومی جامعه را از این طریق تامین کرد.

وی با بیان اینکه به سلامت زنان نباید فقط در حد سلامت جسمانی آنها توجه شود، یادآور شد: تامین سلامت زنان از جنبه‌های مختلف جسمی، جنسی، روانی و اجتماعی حائز اهمیت است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه به نقش موثر مردان در تامین سلامت زنان اشاره کرد و گفت: این مردان هستند که می‌توانند با فراهم کردن محیط مناسب زندگی، سلامت زنان را از همه لحاظ تامین کنند.

این مقام مسئول همچنین در راستای تامین سلامت زنان، از پیگیری اجرای قانون افزایش مرخصی زایمان زنان ازشش ماه به 9 ماه و نیز تقلیل ساعت کار مادرانی که فرزند زیر یازده سال دارند از 44 ساعت به 36 ساعت در هفته در ادارات مختلف استان خبر داد و اظهارکرد: در حال حاضر این قانون که مصوب دولت است به همه دستگاه‌های استان ابلاغ شده و لازم الاجرا می باشد و مدیران استان حق ندارند سلیقه خود را در اجرای این قانون اعمال کنند.

به گفته بهادری دوره‌های آموزشی طرح «مطلع مهر» نیز که پنج دوره آن در استان برگزار شده است، آموزش مهارت‌های زندگی از جمله احکام پزشکی و روانشناسی را به زوج‌های جوان بر عهده دارد تا از این طریق سلامت جسمانی و روانی خانواده‌ها را افزایش دهد.

بهادری در ادامه نکته مهم در زمینه تامین سلامت جسمی و روانی زنان را ایجاد محیط های مفرح و لذت بخش برای حضور زنان در جامعه عنوان کرد و اظهار داشت: در همین راستا اقدامات خوبی در سطح استان انجام شده که از جمله می توان به اختصاص یک پارک ویژه بانوان اشاره کرد، هر چند که شهرداری به وعده خود عمل نکرده و این پارک تاکنون تحویل بانوان نشده است.