تاریخ انتشار : 31 فروردین 1393 14:0

تاکید آملی لاریجانی بر اهمیت معیشت و سلامت کارکنان دستگاه قضا

رییس قوه قضاییه گفت: دستگاه قضایی وظایف خود را در زمینه سیاست های کلی سلامت که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است، انجام می دهد.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیت الله صادق آملی لاریجانی در حاشیه مراسم افتتاح کلینیک فوق تخصصی دندانپزشکی قوه قضاییه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نقش قوه قضاییه در زمینه اجرای سیاست های ابلاغی کلی سلامت از سوی مقام معظم رهبری چیست؟ گفت: هر یک از قوا در این زمینه نقش دارند و طبیعتا قوه قضاییه نیز با رصد کردن تمام امور مرتبط با قوه قضاییه در این زمینه عمل می کند.

وی افزود: به ویژه بخش های نظارتی دستگاه قضایی مانند سازمان بازرسی کل کشور دارند پیگیری می کنند که یک بسته کامل برای اجرای سیاست های کلی سلامت ارائه شود.

رییس قوه قضاییه با اشاره به افتتاح کلینیک فوق تخصصی دندانپزشکی قوه قضاییه، گفت: کاری که امروز انجام گرفت نه فقط برای اجرای سیاست های کلی سلامت، بلکه برای اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقای دستگاه قضایی است.

آملی لاریجانی اضافه کرد: رسیدگی به وضعیت معیشت و سلامت کارکنان دستگاه قضایی اهمیت زیادی دارد و این امر در سلامت روحی و جسمی آنان موثر است که در نهایت به صورت نشاط برای همه کشور متجلی می شود.

به گزارش ایسنا، آیت الله صادق آملی لاریجانی در حاشیه مراسم افتتاح کلینیک فوق تخصصی دندانپزشکی قوه قضاییه ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، گفت: از مسئولان قضایی و پزشکان محترمی که در این جلسه حضور دارند تشکر می کنم و امیدوارم که خداوند برای کسانی که در تشکیل این مرکز زحمت کشیدند ثواب و اجر اخروی منظور بدارد.

وی افزود: همچنین از سرکار خانم وحیده دستجردی برای تقبل زحمات پزشکی قوه قضاییه و سرکار خانم دکتر الهه وحید به خاطر پذیرفتن ریاست این مرکز تشکر می کنم.

رییس قوه قضاییه افزود: البته وظیفه اصلی قوه قضاییه اینطور امور نیست. وظیفه اصلی قوه قضاییه طبق شرع و قانون اساسی، اجرای عدالت و رسیدگی به دعاوی مردم است و بحمدالله قوه قضاییه همه تلاش خود را در این جهت کرده و کارهای بسیار خوبی تاکنون انجام شده است.

آملی لاریجانی اظهار کرد: امروز تقریبا نیمی از بافت نیروی انسانی دارد تجدید و اضافه می شود. ما حدود هشت هزار قاضی در سراسر کشور داشتیم و با تلاش هایی که نمایندگان محترم مجلس کردند اجازه داده شد تا برای تسریع در رسیدگی و اتقان آرا چهار هزار قاضی به دستگاه قضایی اضافه شود.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات دستگاه قضایی اطاله دادرسی است، گفت: امیدواریم تا پایان برنامه پنجم توسعه، تا حد زیادی مشکل کمبود نیروی انسانی قوه قضاییه برطرف شود. البته بعضی از استان ها گزارش هایی داده اند مبنی بر اینکه مساله کمبود نیروی انسانی در حال برطرف شدن است و این امر بسیار مهمی است.

رییس قوه قضاییه گفت: رسیدگی ها و بازرسی ها در درون و خارج از قوه قضاییه تشدید شده و بحمدالله روند اجرایی در دستگاه قضایی رو به کمال است. همچنین بحث های جدیدی در دستگاه قضایی از جمله بحث پیشگیری از وقوع جرم انجام گرفت. توسعه فناوری اطلاعات در قوه قضاییه که مزایای بسیار زیادی در تسریع رسیدگی و حذف واسطه ها و اتقان آرا دارد از این جمله است.

آملی لاریجانی با اشاره به ایجاد یک پژوهشگاه در معاونت آموزش قوه قضاییه، گفت: یکی از کارهای این پژوهشگاه، نقد آراست که در آن بهترین اساتید دانشگاه حضور پیدا می کنند. مجله ای هم با عنوان «رای» ایجاد شده که کارش همین است و آرا را با حذف اسامی اشخاص منتشر می کند.

وی گفت: کارکنان دستگاه قضایی باید با نشاط و اطمینان خاطر کار کنند. همین که کارکنان دستگاه قضایی احساس کنند مورد توجه قرار گرفته اند برای روحیه آنها بسیار موثر است و دلیل تاسیس مراکز این چنینی این است که مشکلات معیشتی کارکنان قوه قضاییه را برطرف کنیم.

رییس قوه قضاییه تصریح کرد: البته این مرکز از بودجه دولتی تامین نشده بلکه یکی از الطاف مقام معظم رهبری نسبت به قوه قضاییه همین بوده است که بودجه ای را از محلی خاص برای تاسیس مراکز این چنینی در اختیار رییس قوه قضاییه گذاشته اند.

به گزارش ایسنا، در این مراسم حجت الاسلام منتظری رییس دیوان عدالت اداری، ناصر سراج رییس سازمان بازرسی کل کشور، حجت الاسلام خلفی رییس حوزه ریاست قوه قضاییه، حجت الاسلام رازینی معاون حقوقی و توسعه قضایی قوه قضاییه و مرضیه وحیده دستجردی مشاور رییس قوه قضاییه حضور داشتند.